Go to Top

Bygningsfejl

Behandling af bygningsfejl i København

Opnå et perfekt syn ved at rette dine bygningsfejl

Hos Lasik-Klinikken i København kan du modtage sikker og moderne laserbehandling af bygningsfejl (astigmatisme) i dine øjne. Metoden er både hurtig og effektiv, og den kan være med til at give dig en bedre overordnet livskvalitet, når du ikke længere behøver at afhænge af briller og kontaktlinser hver eneste dag.

Hvad er bygningsfejl og hvordan behandler vi det?

Bygningsfejl er en skævhed i øjets brydning, som medfører, at lyset ikke rammer nethinden i samme punkt i alle vinkler. Graden af bygningsfejl kan variere meget fra den ene person til den anden.

Med en laseroperation kan du sikkert og effektivt få rettet dit syn. Bygningsfejl op til 6 dioptrier kan korrigeres med vores Excimer Laser med epi-lasik.

Læs mere om epi-lasik metoden her.

Kan der opstå komplikationer under laserbehandlingen?

Laserbehandling af øjne er en yderst sikker procedure med under 1 procent risiko for komplikationer. Hvis du bruger kontaktlinser til dagligt, er der større risiko for komplikationer i forbindelse med dette end i forbindelse med en behandling med øjenlaser.

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere information omkring vores behandling af bygningsfejl, vil vi meget gerne hjælpe dig. Send os en besked via kontaktformularen eller ring til os på telefon 20 51 95 09.