Go to Top

Forventning til øjenoperation

Hvad kan du forvente af din øjenoperation?

Hvad kan du forvente efter en øjenoperation for langsynethed, nærsynethed eller bygningsfejl med lasik eller epi-lasik, lasek?

Da hornhinden er et levende væv, som bliver behandlet med laserstråler, er der individuelle forskelle på, hvordan du reagerer på lasik eller epi-lasik og lasek.  Derfor er alle behandlinger ikke 100% nøjagtige. Dog får de fleste samme syn uden briller, som de havde med briller eller kontaktlinser før operationen, nogle får endda et bedre syn.

Hos Lasik-Klinikken er der mindre end 1% der har så stor afvigelse fra det planlagte (mere end 0,5 D) , at der må foretages en ny laserbehandlling. Denne laserbehandling er gratis indenfor det første år efter den første øjenoperation. Jo større brydningsfejl, der skal behandles, jo større risiko for unøjagtigt resultat. Risikoen for et dårligere syn efter operation er dog mindre end 1%.

Benyt vores kontaktform eller ring på tlf. 20 51 95 09 dagligt mellem 09:00 og 16:00 og få mere at vide om laseroperation for nærsynethed, langsynethed samt bygningsfejl.

Risikoen ved laseroperation er lille sammenlignet med brug af kontaktlinser