Go to Top

Hvem kan behandles med Epi-Lasik, lasek el. Lasik?

For at kunne  få foretaget en øjenoperation for nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl skal du være fyldt mindst 18 år, og synet skal have været helt stabilt i mindst 12 måneder. Med vores WaveLight Laser, som er FDA godkendt til at behandle nærsynethed op til -12 dioptri og langsynethed op til +5 dioptri foretager vi laseroperation efter lasik- eller epi-lasik/Lasek metoden.  Med bygningsfejl op til 6 dioptri er det også muligt at foretage en operation med vores WaveLight laser. Som tommelfingerregel kan siges, at jo mindre der skal behandles for, jo bedre bliver resultatet.

Ved meget stærk nærsynethed og langsynethed kan det i visse tilfælde være at foretrække at få foretaget en ICL operation, som foretages på et offentligt Sygehus.

Graviditet og øjenoperation

Er du gravid bør du pga. hormonelle forandringer vente mindst 3 måneder efter fødslen med at blive opereret.

Amning og øjenoperation

Ammer du, bør du også pga. hormonelle forandringer vente med at blive opereret til du er ophørt med at amme.

Er du i tvivl og ønsker mere uddybende svar,  er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på tlf. 20 51 95 09 dagligt mellem 09:00 og 16:00.
Benyt også vores kontaktform og send os en e-mail og få mere at vide om korrektion af dit syn med epi-lasik, Lasek eller lasik.

En epi-lasik øjenoperation for nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl sparer dig for udgifter til briller og kontaktlinser