Go to Top

Idræt og Øjenoperation med Epi-Lasik, Lasek el. Lasik

Idræt og Øjenoperation med Epi-Lasik, Lasek eller Lasik.
Er du nærsynet, langsynet eller har du bygningsfejl og dyrker meget idræt enten i din fritid eller på professionelt plan, kan brug af briller eller kontaktlinser være både ubehageligt og risikofyldt og på sigt direkte skadelig for øjet. Mange former for idræt er umulig at udføre med brug af briller. Andre kan medføre irritation af øjet ved brug af kontaktlinser f.eks.  i tilfælde hvor sportsudøveren bliver udsat for snavs, støv eller andet, som kan sætte sig fast under kontaktlinserne.

For svømmere og dykkere, som opholder sig længe i vand, er en laserkirurgisk øjenoperation den optimale løsning. Flere og flere golfspillere som irriteres over duggede briller og irritation ved brug af linser vælger også en øjenoperation for at få korrigeret enten nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl. Det samle gælder skiløbere, cykelryttere, tennis- og fodboldsspillere, i det hele taget alle mennesker der er aktive og driver en eller anden form for sport,  kan have glæde af at slippe for briller og kontaktlinser og samtidig slipper de for udgiften til briller og linser.

Benyt vores kontaktform eller ring på dagligt ml. 09:00 og 16:00 på tlf.  20 51 95 09 og få mere at vide om Epi-lasik, Lasek eller Lasik øjenoperation for nærsynethed, langsynethed samt bygningsfejl.

For sportsfolk er en øjenoperation med Epi-Lasik, lasek eller Lasik den optimale løsning til behandling af nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl