Go to Top

Kontakt ved øjenoperation

Henvendelse rettes til:
Speciallæge i øjensygdomme Jens Taarnhøj
Lasik-Klinikken ApS
Strandvejen 6, 1.
2100 København Ø

Tidsbestilling: Daglig dagligt mellem 09:00 og 16:00 på telefon 20 51 95 09.

Har du yderligere spørgsmål om øjenoperation for nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl, er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller sende dine spørgsmål pr. e-mail til kontakt@lasik-klinikken.dk eller benytte vores kontaktform.

Vil du vide mere om vores WaveLight laser samt behandlingsmetoder og ønsker du at få en samtale med øjenlægen om at få foretaget en øjenoperation for din nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl med enten lasik eller epi-lasik/lasek, er du velkommen til at kontakte os for at få en tid til en forundersøgelse.

Ved forundersøgelsen vil dine øjne blive grundigt undersøgt og vi kan få afklaret den nøjagtige grad af din nærsynethed, langsynethed el. bygningsfejl samt hvad der passer bedst til dine øjne. Du skal påregne min. 1 time til forundersøgelsen og du skal regne med at du ser uklart de første timer efter forundersøgelsen, da du vil blive dryppet med øjendråber, der udvider dine pupiller. Du bør derfor ikke køre bil 1 døgn efter forundersøgelsen.

Du er velkommen til at ringe til klinikken dagligt mellem 09:00 og 16:00 og er du i tvivl om noget så også udenfor telefontiden.