Go to Top

Langsynethed

Behandling af langsynethed i København

Forbedr dit syn med vores laserbehandling af langsynethed

Har du svært ved at se objekter på nær afstand? Slip for at slide på øjne og budget med kontaktlinser og briller gennem et langt liv. Hos Lasik-Klinikken i København tilbyder vi laserbehandling, der kan rette dine synsfejl.

Hvad er langsynethed og hvordan behandler vi det?

Langsynethed skyldes, at øjet er for kort i forhold til lysbrydningen i øjets optik. Herved dannes billedet bagved nethinden, og objekter i nær afstand fremstår derved uklare.

Vi har heldigvis en løsning, der kan give dig et bedre syn. Med vores Wavelight Excimer Laser er det muligt at korrigere langsynethed helt op til +6 dioptrier med epi-lasik metoden.

Læs mere om vores behandlingsmetoder her.

Er der potentielle risici forbundet med behandlingen?

Risikoen for at der skulle opstå komplikationer ved laserbehandlingen er under 1 procent. Det er altså en meget sikker måde at få rettet op på din langsynethed. Risikoen for komplikation i forbindelse med brug af kontaktlinser er større end ved en laseroperation af øjnene.

Få mere information om behandlingen

Vi vil rigtig gerne besvare alle dine spørgsmål omkring vores behandling mod langsynethed. Ring til os på telefon 20 51 95 09 eller udfyld kontaktformularen her på siden.