Go to Top

Lasik-klinikken

Om vores klinik

Lasik-Klinikken blev grundlagt af øjenlæge Jens Taarnhøj og har siden år 2000 kunnet tilbyde patienter behandling inden for refraktiv kirurgi.

Jens er uddannet fra Københavns Universitet og har arbejdet med refraktiv kirurgi siden 1996. Med sin store faglige viden og mange års erfaring inden for laserbehandling af øjne, kan Jens tilbyde den sikreste rådgivning og behandling.

Læs mere om øjenlæge Jens Taarnhøj her.

Du bliver godt informeret hos os

Det er en stor beslutning at få foretaget en laseroperation af dine øjne, og derfor er det af største betydning, at du sammen med en dygtig og erfaren øjenkirurg finder frem til, om dine øjne er velegnede til en laseroperation.

Det er ligeledes vigtigt, at du får forklaret, hvordan operationen foregår, og hvilket resultat du kan forvente. Vi ønsker derfor at informere dig så grundigt som muligt om, hvordan vi opnår det bedste resultat med udgangspunkt i dine øjne. Du kan trygt stole på, at du hos Lasik-Klinikken modtager al relevant information og den helt rigtige behandling.

Vi har valgt at behandle med en WaveLight laser pga. af den sikkerhed, præcision og de resultater, som laseren har opnået inden for laseroperation af nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl.

Kontakt os og få en tid til din første konsultation

Benyt vores kontaktformular eller giv os et kald på telefon 20 51 95 09 for at få mere at vide om vores øjenoperation med laserbehandling. Du kan ringe mellem kl. 09:00 og 16:00.