Go to Top

Nærsynethed

Behandling af nærsynethed i København

Få korrigeret din nærsynethed én gang for alle

Glemmer du ofte dine briller eller kontaktlinser og må gå rundt uden rigtig at kunne se noget? Hos Lasik-Klinikken i København kan du få behandling for din nærsynethed, så du ikke længere skal bekymre dig om de potentielle problemer, der kan opstå, når du afhænger af hjælpemidler for at kunne se ordentligt.

Hvad er nærsynethed og hvordan behandler vi det?

Nærsynethed skyldes, at dit øje er for langt i forhold til lysets brydning i øjet. Herved dannes billedet i dit øje foran nethinden. Problemet kan korrigeres med enten styrke i briller eller kontaktlinser eller ved en øjenoperation.

Mange, især yngre og aktive mennesker, ønsker helt at slippe for at bruge briller eller kontaktlinser. Med vores Wavelight Excimer Laseroperation med epi-lasik er det muligt at korrigere din nærsynethed helt op til -12 dioptrier. Her er tale om en laser med en meget høj grad af præcision.

Læs mere om vores øjenlaser her.

Følger der risici med laserbehandlingen?

Risikoen for komplikationer ved vores laserbehandling er under 1 procent. Og risikoen for alvorlig komplikation i form af infektion er mindre end 1 pr. 1000 operationer. Det vil altså sige, at risikoen for komplikationer ved daglig brug af kontaktlinser er større end risikoen ved en laseroperation.

Kontakt os for yderligere information

Vil du vide mere om vores laserbehandling af nærsynethed, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 51 95 09 eller ved at udfylde kontaktformularen.