Go to Top

Vores Øjenlaser

Laseroperation af øjne med Wavelight øjenlaser i København

Ny sikker teknologi

Hos Lasik-Klinikken har vi investeret i en Wavelight 400 Hz excimer laser, som er den hurtigste øjenlaser på markedet inden for øjenkirurgisk laserbehandling af nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl.

Med vores excimer-laser kombinerer vi den højeste grad af viden inden for laseroperationer af øjne, idet der hos WaveLight stilles de største krav til præcision og sikkerhed ved fremstillingen af excimer-lasere.

Med Wavelight opnås de bedste resultater ved laseroperation af øjne

Laseren er ISO13485 certificeret og FDA-godkendt (af de Amerikanske Sundhedsmyndigheder) til at behandle nærsynethed op til -12 dioptri, langsynethed op til +6 dioptri og bygningsfejl op til 6 dioptri.

WaveLight har opnået de bedste resultater i de amerikanske sundhedsmyndigheders omfattende tests i forbindelse med godkendelse til behandling af patienter på det amerikanske marked. Se også Wavelights hjemmeside og mulighederne for at få din synsfejl behandlet med laserbehandling her hos os på Lasik-Klinikken.

Ring og hør nærmere om vores øjenlaser

Vil du vide mere om vores laser og Wavelight, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 20 51 95 09 eller udfylde vores kontaktformular.