Go to Top

Øjets Optik

Øjets optik

Få ændret dit øjes optik ved hjælp af laserbehandling

Når dit øjes optik ikke passer til øjets størrelse, opstår et sløret syn. Der kan være tale om langsynethed, nærsynethed eller bygningsfejl. Mere end 25% af alle mennesker har dette problem, som traditionelt er blevet løst ved anvendelse af briller eller kontaktlinser.

I dag har du muligheden for at undgå at bruge penge til briller og kontaktlinser. Siden begyndelsen af 1990’erne har det nemlig været muligt ved laseroperation at erstatte briller og kontaktlinser. En såkaldt Excimer-laser kan på få sekunder ændre øjets optik, så der bliver en klar billeddannelse uden brug af hverken briller eller kontaktlinser.

Hvordan virker laseren?

Med en Excimer-laser er der principielt 2 forskellige måder at foretage denne operation på, hver med sine fordele og ulemper. Ved begge metoder ændrer laserstrålen lysets brydning i hornhindens forflade. Den ene metode kaldes Lasik og den anden overfladebehandling. Overfladebehandlingen kan foretages ved epi-lasik eller lasek.

Hos Lasik-klinikken tilbyder vi begge slags behandlinger og i samarbejde med vores øjenlæge kan vi vurdere, hvilken metode der vil være den mest effektive i din specifikke situation.

Der findes en yderligere behandlingsmetode, kaldet SMILE, hvor man benytter en Femtosekundlaser. Denne metode er ikke nær så nøjagtig som de to andre, og der findes ingen langtidserfaring med den. Derfor tilbyder vi ikke denne type behandling på Lasik-Klinikken, eftersom vi udelukkende ønsker at tilbyde de sikreste og mest præcise løsninger for vores patienter.

Send os en besked via. vores kontaktformular eller ring på tlf. 20 51 95 09 dagligt mellem 09:00 og 16:00 for at få mere at vide om, hvilken procedure der vil være den mest ideelle for dig.