Go to Top

Smertefri øjenoperation

Smertefri øjenoperation i København

Er der smerter forbundet med vores øjenoperation?

Et af de hyppigste spørgsmål, vi får i forbindelse med en øjenoperation, er, hvorvidt det gør ondt at modtage epi-lasik-, lasik- og lasek-behandling. Generelt kan det siges, at smerter i forbindelse med en øjenoperation hos os ikke er noget problem. Det gør ikke ondt ved nogen af de tre metoder.

I tiden efter operationen er smerter heller ikke noget problem. Forskellen på procedurerne består i tiden, det tager for synet at stabilisere sig. Det tager længere tid efter epi-lasik og lasek end efter lasik, men til gengæld er der lavere risiko ved epi-lasik og lasek end ved lasik – også på længere sigt.

Ring eller skriv til os

Hos Lasik-Klinikken i København lægger vi stor vægt på at informere dig, så du kan føle dig tryg ved behandlingen. Vi besvarer derfor alle spørgsmål, du måtte have til os.

Er du interesseret i at modtage uddybende informationsmateriale pr. e-mail eller med posten, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan sende det til dig.

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen her på siden eller ved at ringe til os på telefon 20 51 95 09. Vi besvarer opkald mellem 09:00 og 16:00.